TEL. 977 860 196 · EMAIL mdserra@mdserra.cat

Notícies

La Marató de TV3

21-12-2021

Aquest diumenge 19 de desembre es va celebrar La Marató de TV3, dedicat a un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social i sanitari.

 

Amb aquesta 30a edició de La Marató, es vol impulsar la recerca en l'àmbit de la salut mental, per tal de millorar tant la qualitat com l'esperança de vida de les persones afectades.

 

Des del Col·legi Mare de Déu de la Serra i CEE Tilmar, hem volgut col·laborar en aquest projecte tan solidari, i entre tot l'alumnat i l'equip docent hem creat diferents postals de Nadal, i hem destinat íntegrament la recaptació de fons per aquest projecte tan solidari.

 

Per altra banda, també hem col·laborat amb el sorteig d'una Cistella de Nadal del Col·legi Mare de Déu de la Serra i CEE Tilmar.   

El número guanyador ha estat el 2267! El guanyador pot passar a recollir la cistella entre aquesta tarda i demà al matí.

 

La recaptació final ha estat de 495,41€, que es destinaran completament a la lluita contra les malalties de Salut Mental.

 

Moltes gràcies a tothom que hagi format part d'aquest projecte.


Xarxes socials: