Setmana de Sant Jordi

dilluns, 29 abril 2024

La Setmana Medieval és un dels moments més esperats per tots els habitants de  Montblanc i dels voltants. És una setmana plena d’actuacions, de tavernes, de música, etc. I pel Col·legi Mare de Déu de la Serra i el CEE Tilmar també és molt important. Els alumnes de Tilmar van celebrar el Sant Jordi venent roses fetes a mà, punts de llibre, clauers i imants a l’entrada  de l’escola, per tal que totes aquelles famílies que ho volguessin, poguessin tenir una  rosa ben original. 

Els més petitons de l'Escola, van fer la representació de la Llegenda de Sant Jordi, podeu veure-la en el següent enllaç: https://youtu.be/GxjUPMJuvu4

A més, aquest any també es va promoure, des de la Comissió d'escoles verdes, la primera fira del llibre usat. Tots els alumnes tant d'Infantil, Primària, Secundària i Tilmar, van poder intercanviar llibres i prendre a casa els que més els agradaven.

El divendres dia 26 d'abril, era el gran dia, el dia més esperat de tots. La visita de la  Princesa, Sant Jordi, el Rei i la Reina. Tots i totes les alumnes van poder passar el matí  ballant i cantant al pati de l'escola i demostrant que bé ho fan. Van poder fer-lis preguntes, ballar amb ells, cantar les cançons que havien estat preparant, fer intercanvi de roses…. Va ser un dia genial. 

A la tarda, els guanyadors del Concurs de dibuix de Sant Jordi, van anar a la Plaça Sant Francesc per tal de recollir el seu premi.

Fins l'any que ve!