Preinscripcions

Preinscripcions

El Col·legi Mare de Déu de la Serra informa a totes les famílies que desitgin portar el seu fill o filla a la nostra escola per primera vegada el proper curs 2024-25, que el  període de preinscripció pels nivells (INFANTIL / PRIMÀRIA / ESO)  comença el 6 de març (INF i PRIM) i el 8 de març (ESO) fins al 20 de març de 2024. 

 

Recordem que la preinscripció és obligatòria per sol·licitar plaça al centre, i que quan aquesta sol·licitud hagi estat acceptada pel Departament d’Educació els avisarem per formalitzar la matrícula. També recordin que només cal  presentar una única sol·licitud de plaça al centre escollit en primer lloc. 

 

Aquest és l'enllaç per accedir a la preinscripció telemàtica: Preinscripcions 2024-25

 

Per tal d’efectuar les preinscripcions TELEMÀTICAMENT caldrà que envieu al correu electrònic de l’escola (juditmora@mdserra.cat / albaheredia@mdserra.cat la següent documentació escanejada o fotografiada:

 

  • Resguard de la sol·licitud de preinscripció. L'accés a la sol·licitud el trobaran a la web del Departament d’educació i/o a la pàgina web de l’escola (www.mdserra.cat) a més a més de diferents vídeos explicatius de com fer la preinscripció.
  • DNI dels pares (pare, mare i/o tutor legal).
  • Llibre de família (pàgina on apareix la mare i/o el pare i pàgina amb el naixement del nen/a).
  • Targeta sanitària i DNI del nen/a.
  • Documentació acreditativa que pugui afectar els barems de puntuació (família monoparental, etc.)

 

Totes les sol·licituds rebudes es confirmaran enviant un correu electrònic a les famílies.

 

 

Pels casos en què la preinscripció no es pugui fer telemàticament, es podrà realitzar la sol·licitud de manera PRESENCIAL a l’escola demanant cita prèvia al telèfon 977860196 (de 9 a 12h i de 15 a 17h)  .

Per fer la sol·licitud de preinscripció de forma presencial: 

  • Cal portar la documentació per poder-la escanejar o fotocopiar (o prèviament escanejada).
  • Cal tenir l’idCAT mòbil per poder fer la sol·licitud. (Us adjuntem un petit document explicatiu de com fer l’idCAT mòbil).

 

Per a més informació i consultes, poden trucar al  977860196  (de 9 a 12h i de 15 a 17h) o enviar un correu electrònic a  juditmora@mdserra.cat.

Actualitat

Coneix l'escola